Sponsors

In een andere opzet zal Leusden Jazz in 2018 een nieuwe editie beleven in het weekeinde van 12 t/m 14 oktober als binnen- en buitenfestival op de Hamershof en in Theater de Tuin, de Korf en de Sportzaal. Het festival beleeft daarmee zijn zevende editie. Onze nieuwe burgemeester Gerolf Bouwmeester heeft aangegeven beschermheer van Leusden Jazz te willen worden en neemt daarmee het stokje van onze vorige burgemeester over.

Er is een keur van toonaangevende artiesten gecontracteerd, met als hoofdact voor de zaterdagavond de bekende soulzangeres Shirma Rouse. Op vrijdag staat jazzdiva Izaline Calister op het podium met zanger Thom Hoorweg en het 8-koppige Round Midnight Orchestra. Verder geven topartiesten als Hermine Deurloo & Mike Boddé en Okwaro ft. Carlota Lopez acte de presence. De Leusdense saxofonist Alexander Beets speelt met crooner Paul van Kessel, Young VIP Kika Sprangers en special guest Peter Beets. Op zondagmiddag wordt de kindertheatervoorstelling ‘Kleine Louis’ twee keer opgevoerd.

Leusden Jazz kan niet zonder sponsors en partners tot stand komen. De Rabobank Amersfoort en omstreken en rechtenorganisatie Sena hebben zich al gecommitteerd. Voor het bedrijfsleven uit Leusden en Amersfoort zijn 20 speciale VIP-pakketten beschikbaar voor het bescheiden bedrag van €250,- ex Btw. Graag horen we of u met uw bedrijf één van deze pakketten zou willen afnemen. Het pakket omvat de volgende items:

• Logo vermelding op de website van Leusden jazz
• Logo vermelding in het programmaboekje van Leusden jazz
• 4 VIP-kaarten voor zaterdagavond 13 oktober, met daarbij inbegrepen:
* Exclusieve VIP-ontvangst via ingang van Theater de Tuin om 19.30 uur
* Fingerfood & drinks tussen 19.30 en 21.00 uur
* Preview concert van Hermine Deurloo en Mike Boddé 19.50 – 20.15 uur
* Last minute entree en gereserveerde plaatsen voor concert Shirma Rouse
We hopen dat we weer op u kunnen rekenen en vernemen graag op korte termijn een reactie.

Met vriendelijk groet,

Het team van Leusden Jazz,

Ron Verhoeve, Wilem Korteling, Wim Oeben, Alexander Beets, Cor den Daas, Frank Willenborg

Voor meer informatie: info@leusdenjazz.nl | telefoon: 06253289254 (A.Beets) / 0651126187 (R.Verhoeve)

PODIUM sponsors

Sponsors

Partners

Samenwerkende partijen