Locatie

De Korf
Sportzaal
Categorie
QR Code

Datum

13-10-2018

Tijd

22:15 - 23:15

Venus Tunes Live ft. Susanne Alt, Mavis Acquah & Femke Krone

New Danceable Girlpower Trio
Dit trio brengt een dynamische en eclectische show waarbij je als publiek ogen en oren te kort komt. En dan moet er nog gedanst worden ook! Een jaar geleden bracht Susanne haar album Saxify uit met daarop een indrukwekkend gezelschap aan muzikanten die zij in de loop van haar carrière heeft ontmoet. Naast grootheden als o.a. Fred Wesley, P-Funk Allstars Michael ‘Clip’ Payne en Michael Hampton, Hans Dulfer en Gotcha! frontman E1 Ten, ook Femke Krone en Mavis Acquah.

Susanne, Femke en Mavis leerden elkaar eerder kennen tijdens optredens met diverse bands en DJ’s. Het klikte zowel op muzikaal gebied als op het persoonlijke vlak en nu is het de hoogste tijd om de krachten te bundelen en hun eigen pad als trio te gaan volgen. En dat is fijn, heel fijn, want nu is er Venus Tunes Live! Venus Tunes Live is Jazz, Soul, Funk en House in de blender, power on, volume open en gaan. Eigen repertoire en remixes worden moeiteloos vervlochten met tracks van andere artiesten, waarbij de dames op het podium veel van plek en functie wisselen en het publiek nadrukkelijk bij de show betrokken wordt. Kortom, alle ingrediënten voor een afwisselende, swingende en knallende set.

Dat we hier te maken hebben met drie toegewijde, hardwerkende muzikantes en niet met een stel uit de kaartenbak geplukte leuke meiden blijkt wel uit hun staat van dienst: Saxofoniste Susanne Alt heeft met haar eigen jazzband langs vele Europese podia getourd en zij speelt al jaren met producers/DJ’s als Maestro en Roog. Sinds 2015 is zij zelf ook actief als DJ.

Percussioniste Femke Krone heeft een indrukwekkende staat van dienst bij o.a. Freek de Jonge, René Froger en Frans Bauer, Ten Sharp, Take That en DJ’s Roog, Erick E en Rose.

Zangeres/DJ Mavis Acquah werkt zowel op het podium als in de studio met DJ’s Hardsoul, Laidback Luke, Gregor Salto, Dennis Quin en vormt samen met Gijs Huijs schrijversduo The Rise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *