Leusden Jazz Festival 2023

Festival programma 2023 Four Seasons Jazzclub

Four Seasons Kastanjelaan 1 Leusden

Tickets

Leusden Jazz –10 jarig jubileum -donderdag 5 tm. zondag 8 oktober 2023

In 2023 viert Stichting Leusden Jazz haar tiende jubileum editie. De eerste editie van het festival vond plaats in 2011, en is uitgegroeid tot een bekend merk in Leusden en in de regio. Helaas is het jubileum mede door corona een aantal jaar uitgesteld. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een vierdaags festival met een jazzclub waarin het hele jaar door concerten worden geprogrammeerd. Een plek waarin gerenommeerde artiesten ontvangen worden als Trijntje Oosterhuis, Hermine Deurloo, Mike Bodde, maar ook een plek die broedplaats is voor jong talent als Lucas Santana, Nathalie Schaap en Kika Sprangers. Een plek waarin verschillende doelgroepen uit het hele land elkaar weten te vinden en gezamenlijk luisteren en genieten van jazzmuziek, jong en oud, Leusden Jazz is een festival voor iedereen. 

Voor de 10e jubileum editie van Leusden Jazz gaan wordt er groots uitgepakt. Stichting Leusden Jazz gaat van donderdag vijf tot en met zondag acht oktober een meerdaags jazzfestival organiseren op diverse locaties in het historische centrum van Leusden met als epicentrum jazzclub Four Seasons. Er is een uniek programma samengesteld waarin verschillende jazzstromingen de vrije hand krijgen. Binnen het programma is er ook aandacht voor kinderen en senioren. Zodat er op een laagdrempelige manier voor iedereen wat wils is. Leusden Jazz staat bekend om haar hoogwaardige programma, ook dit jaar spelen er louter Nederlandse professionele jazzmusici die ook internationale allure hebben zoals Shirma Rouse en Dennis van Aarssen.

Leusden Round the City
Verder is er een speciaal kinderprogramma om ook de allerkleinsten in aanraking te laten komen met jazzmuziek. Door heel Leusden is er een programma voor publiek die niet in staat zijn om naar het festival te komen. Daarom komt het festival naar verzorgingstehuizen over heel Leusden toe. Hierover komt later meer op de website.

De komende tijd wordt het volledige programma bekend gemaakt. Meer info via www.leusdenjazz.nl

Partners

Sponsoren