Leusden Jazz Festival

Save the date 1-4 September

Dit jaar is het Leusden Jazz Festival van 1-4 september. Maar liefst vier dagen lang staat Leusden in het teken van Jazz, Soul en World Music. Leusden Jazz is er voor iedereen, voor jong en oud, voor wie wil dansen maar ook als je wilt genieten van intieme luisterconcerten. Geniet van mooie muziek, elkaar en van de prachtige locatie met een topkeuken in de Four Seasons. De kaartverkoop is gestart en de programmering is bekend. We kijken er naar uit jullie weer te verwelkomen! 

Leusden Jazz Festival is zondag 4 september GRATIS!! Om 11:00 KIDS JAZZ met Rolf Delfos. Kom samen met je kind genieten van dit ontzettend leuke kinderprogramma! Verder 13:00- 14:30 Bas Toscani, trompetist en Sven Rozier, drummer met Lucas Santana, saxofonist. Tot slot van 15:00-17:00 De Later als je Big Band ft. Laura Fygi

Tickets

Steun Leusden Jazz

Wilt u met uw relaties genieten van topmuziek en culinaire hoogstandjes? We hebben diverse VIP pakketten voor u. We kunnen uiteraard ook maatwerk voor u leveren. Klik hier voor meer info.

Jazzclub Leusden

 

Voorzitter Stan van den Wildenberg is trots dat Leusden weer zijn eigen jazzclub krijgt. Van den Wildenberg: ‘Ik heb begrepen dat Leusden 25 jaar geleden een hele actieve jazzclub had en ik ben blij dat we die traditie weer terug kunnen brengen. Lekker ééns in de maand op zondagmiddag een mooi concert bijwonen en genieten van de gastvrijheid van Sander van der Schoot en zijn Four Seasons team.
Het concert start om 15.30 uur. Een kaartje kost €10,- en kan besteld worden via www.leusdenjazz.nl . Ook kan bij de Four Seasons zelf aan de deur een ticket gekocht worden.