Line-up Leusden Jazz Festival 2023

Programma 10 jaar Leusden Jazz

Leusden Jazz bestaat 10 jaar in 2023! En dat gaan we vieren met een gevarieerd programma met de mooiste artiesten tijdens het Leusden Jazz Festival. Van donderdag 5 oktober tot en met zondag 8 oktober is dit jaar het festival. Op verschillende locaties in Leusden staat jazzmuziek centraal. Er is muziek voor jong en oud. We hebben een gave line-up samengesteld met Dennis van Aarssen, Shirma Rouse, Simone Roerade, Licks & Brains en veel meer! Vieren jullie ons jubileum mee?

Vrijdag 6 oktober | Jazz Night

Venus Tunes Live
Venus Tunes Live: Susanne Alt (dj/sax)& Zosja El Rhazi (vocals)
Dennis van Aarssen
Dennis van Aarssen is een Nederlandse Jazz-zanger die bekend werd dankzij zijn deelname aan het negende seizoen van tv-programma The Voice of Hollland, die hij uiteindelijk wist te winnen.
New York Round Midnight Orchestra ft. Baer & Lizzy
Waan je in de jazzclubs van New York met swingende arrangementen gezongen door Lizzy en Baer.
Klik Hier
Previous
Next

Zaterdag 7 oktober | Swingin Saturday

Shirma Rouse
Shirma Rouse is een groot feest! Een fenomenale zangeres, muziek vol energie en mooie ballads.
20:30 - 21:45
Licks & Brains
Dans mee tot in de late uurtjesmet Licks & Brains, onder leiding van Rolf Delfos is er een te gekke show met de hiphop formatie Vlijmscherp en soulzangeres Mrs. Hips
22:30 - 00:00
DJ Maestro
DJ Maestro draait met vinyl, heeft een eigen stijl en mixt parels van bekende en onbekende jazz, funk, soul en house tracks naadloos aan elkaar. Met zijn spannende sets die bestaan uit een perfecte opbouw en soepele mixes wordt elk optreden een lust voor het oor die het goed doen op recepties, borrels en diners. Daarnaast deinst Maestro niet terug om deze genres te mengen met een flinke upbeat en house elementen om zo zijn gasten de dansvloer op te krijgen.
Klik Hier
Previous
Next

Zondag 8 oktober | Lazy Sunday | Gratis Entree

KIDS Jazz: Deborah Carter
Jazz vocaliste Deborah Carter en haar wereldmuziek slagwerker Gunnar Graafmans presenteren een interactief optreden voor kinderen van alle leeftijden. Samen met de groep Zandscape nemen zij het publiek - inclusief ouders - zingend, dansend, en muziek makend mee in de wereld van de jazz.
Gratis Entree 11:00
Alexander Beets Quintet
13:00 - 14:30
Later als je Big Band ft. Deborah Carter
We sluiten af met de Later Als Je Big Band ft. Deborah Carter.
15:15 - 17:00
Previous
Next