Programma Jazzclub Leusden 2023

Programma 10 jaar Leusden Jazz

Leusden Jazz bestaat 10 jaar in 2023! En dat gaan we vieren met een gevarieerd programma met de mooiste artiesten in jazzclub Leusden. Eéns per maand op de zondagmiddag toveren we de Four Seasons om tot een jazzclub. Geniet van prachtige programma’s onder het genot van lekker eten en drinken en de gastvrijheid van de Four Seasons. Tickets kosten €10,- per show. 

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen van ons lustrumjaar. Een jaar vol bijzondere activiteiten en we gaan met het festival in 2023 groots uitpakken.

Zondag 29 oktober 15:30| The Great Tenors | Alexander Beets Quintet

Op zondag 29 oktober speelt het Alexander Beets Quintet een ode aan alle grote saxofonisten uit de jazzgeschiedenis. Geniet van een eerbetoon aan Sonny Rollins, Stanley Turrentine, John Coltrane maar ook Dexter Gordon gecombineerd met smeuïge verhalen up tempo en zwoele ballads.

 

Zondag 19 November 15:30 | Beyond the Hammond | Toscani/Rozier/van Lier/Susanne Alt

Tijdens deze middag staat het Hammond-orgelcentraal met niemand minder dan de befaamde hammond organist Bas van Lier. Laat je onderdompelen door de klanken van de hammond met speciale arrangementen en composities in de stijl van Lonnie Smith, Jimmy Smith, Shirley Scott maar ook Joey Defransesco.

Zondag 17 December 15:30 | Christmas Special

Dit jaar brengt Leusden Jazz een wervelende Funky Kerstshow naar Leusden Jazz met een bijzonder Xmas Jazz programma. Er is geen betere manier om de dagen voor kerst al in de feestsfeer te komen!