Programma Jazzclub Leusden 2024

Programma Leusden Jazz 2024

Eéns per maand op de zondagmiddag toveren we de Four Seasons om tot een jazzclub. Geniet van prachtige programma’s onder het genot van lekker eten en drinken en de gastvrijheid van de Four Seasons. Tickets kosten €10,- per show. 

Zondag 14 April 15:30| Dutch Jazz Legends | 

Zondag 2 juni 15:30 | The Great American Songbook

Zondag 14 April 15:30| Dutch Jazz Legends | 

Deze middag staat in het teken van de ”Dutch Jazz Legends”. Er worden bijzondere composities en arrangementen gespeeld van de musici die belangrijk zijn geweest voor de Nederlandse jazztraditie. Denk eens aan Rita Reys, Greetje Kauffeld maar ook Rob Agerbeek, Ack van Rooyen. Helden die een speciale staat van dienst hebben in de Nederlandse jazz. Speciaal voor deze middag worden er ook composities en arrangementen gespeeld die nog niet eerder te horen waren.
Welkom in de meest swingende jazzclub @Club Four Seasons in Leusden! @Salentijn wijnen en borrelplanken verkrijgbaar. Parkeren naast de deur, op 5 minuten vanaf de A28.

Zondag 2 juni 15:30 | The Great American Songbook

Dit concert staat in het teken van ”The Great American Songbook”. Verwacht een middag met stukken uit de collectie van de succesvolste Amerikaanse Jazz en lichte muziek uit de 20e eeuw. Die tot vandaag de dag wereldwijd worden gespeeld. Welkom in de meest swingende jazzclub @Club Four Seasons in Leusden! @Salentijn wijnen en borrelplanken verkrijgbaar. Parkeren naast de deur, op 5 minuten vanaf de A28.