Programma Jazzclub Leusden 2024

Programma Leusden Jazz 2024

Eéns per maand op de zondagmiddag toveren we de Four Seasons om tot een jazzclub. Geniet van prachtige programma’s onder het genot van lekker eten en drinken en de gastvrijheid van de Four Seasons. Tickets kosten €10,- per show. 

Zondag 14 April 15:30| Dutch Jazz | Fleurine

Zondag 2 juni 15:30 | The Great American Songbook ft. Judith Nijland

Zondag 14 April 15:30| Dutch Jazz | Fleurine

Leusden Jazzclub presenteert op zondag 14 april om 15:30 in Jazzclub Four Seasons een Dutch Jazz Sunday met Fleurine. Er worden bijzondere composities en arrangementen gespeeld van musici die belangrijk zijn geweest voor de Nederlandse jazztraditie. Fleurine is een Nederlandse zangeres en songwriter. Haar muzikale reis begon op jonge leeftijd, waarbij ze al snel haar liefde voor jazz ontdekte. Fleurine heeft een unieke stijl die elementen van jazz, bossa nova en wereldmuziek combineert. Haar veelgeprezen albums, hebben haar een internationale reputatie bezorgd als een van de meest getalenteerde en veelzijdige vocalisten in de hedendaagse jazzscene.

Het concert start om 15.30 uur en een kaartje kost €10,- en kan besteld worden via www.leusdenjazz.nl . Ook kan bij de Four Seasons zelf aan de deur een ticket gekocht worden.

Line-up:
Fleurine, Alexander Beets, Bas Toscani, Marius Beets, Miguel Rodriguez en Sven Rozier
Welkom in de meest swingende jazzclub @Club Four Seasons in Leusden! @Salentijn wijnen en borrelplanken verkrijgbaar. Parkeren naast de deur, op 5 minuten vanaf de A28.

Zondag 2 juni 15:30 | The Great American Songbook ft. Judith Nijland

Dit concert staat in het teken van ”The Great American Songbook”. Verwacht een middag met stukken uit de collectie van de succesvolste Amerikaanse Jazz en lichte muziek uit de 20e eeuw. Die tot vandaag de dag wereldwijd worden gespeeld.

The Great American Songbook met Leusdense topmuzikanten

Saxofonist Alexander Beets en zangeres Judith Nijland wonen toevallig allebei in Leusden. En ze staan al jaren op jazzpodia over de hele wereld. Deze middag spelen ze stukken uit The Great American Songbook. En dan vooral jazz standards over reizen. Van Duke Ellington’s Take the ‘A’ Train tot Frank Sinatra’s Come fly with me en Road Song van Wes Montgomery. Het wordt een swingende wereldreis door de jazz tijdens een Leusdens onderonsje. 

Judith Nijland is jazz-zangeres en componist. Ze componeert, schijft teksten en maakt nieuwe arrangementen van bestaande muziek. Op het podium neemt ze je mee in de verhalen achter de muziek. Judith studeerde aan het conservatorium in Den Haag en bracht 6 albums uit, waaronder Trav’lin’ Light met het Alexander Beets Quartet. Ze zong de afgelopen jaren in heel Europa, in Japan, Indonesië, Zuid-Korea, Thailand en Australië.