Sponsoring 2023

Stichting Leusden Jazz bestaat dit jaar 10 jaar! En dát eren we met de 10e editie van het Leusden Jazz Festival van 5 tm 9 oktober bij Club Four Seasons in Leusden. Een zeer speciale editie met bijzondere artiesten uit binnen- en buitenland. Zoals de bejubelde Dennis van Aarssen….

De meeste mensen kennen Dennis van Aarssen als getalenteerd jazz vocalist uit het negende seizoen van “The Voice of Holland” In 2020 won hij de Edison Jazzism Publieksprijs. 

De muziek van Van Aarssen doet denken aan Frank Sinatra, Michael Bublé en Robbie Williams. Tijdens het Leusden Jazz Festival op vrijdag 6 oktober brengt Dennis u van o.a. deze iconen vanaf het hoofdpodium.

Speciaal voor de sponsoren van het Leusden Jazz Festival geeft Dennis een easy listening preview met een tikje swing tijdens de Sponsor V.I.P. avond op donderdag 5 oktober. Deze amuse trakteren wij maximaal 120 mensen tijdens een heerlijk meergangen diner.

Wilt u met uw relaties genieten van topmuziek en culinaire hoogstandjes? We hebben het volgende  VIP pakket voor u samengesteld, waarvan u een veelvoud kunt bestellen. We kunnen uiteraard ook maatwerk voor u leveren. 

Voor 2023 bieden wij u het volgende pakket:

Op donderdag 5 oktober een VIP Club Night. U en uw gasten krijgen een avondvullend programma met  scropino als welkomstdrankje en vervolgens een diner show met een meer gangen diner. 

Sponsoren die een pakket van € 600,-  ex Btw  afnemen krijgen hiervoor:

• 4 plaatsen op de VIP avond

• 5 kaarten voor het vrijdagavond programma.

• 5 kaarten voor het zaterdagavond programma.

• Logo vermelding op de website als sponsor

Mocht u interesse hebben in een sponsorpakket, dan kunt u een mail sturen naar info@leusdenjazz.nl