Leusden Jazz 2019

Festival Leusden Jazz vindt dit jaar plaats van 6 t/m 8 september. In een nieuwe opzet worden zowel buiten in Winkelcentrum Hamershof als binnen in theater de Tuin, de Korf en de sportzaal concerten gegeven. Het festival beleeft dit jaar zijn achtste editie.

Er is een keur aan toonaangevende artiesten gecontracteerd met als hoofdacts voor de zaterdagavond 7 september: jazzdiva Deborah J. Carter, trio Peter Beets, Venus Tunes Live XL, Beets Brothers Electric Band ft. Ruud Breuls en als klap op de vuurpijl The Voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen. Kaarten voor deze avondvullende show kosten €20,- 

Op vrijdag 6 september staat zangeres Joke Bruijs op het podium met haar show Cafe du Monde, begeleid door het ensemble Musica Extrema. Kaarten voor de voorstelling kosten €15,-

Op zondagmiddag wordt de kindertheatervoorstelling ‘Koffer vol Muziek’ opgevoerd.Kaarten kunnen vooraf online besteld worden voor het symbolische bedrag van €1,- zodat iedereen zeker weet dat er plaats is.

Winkelcentrum de Hamershof biedt in samenwerking met Leusden Jazz op vrijdagavond en zaterdag overdag een gratis buitenprogramma aan voor het winkelend publiek. Daarbij zullen onder meer de Leusdense musici Clement Keyzer en Alexander Beets acte de presente geven.

Kaarten gekocht worden via Theater de Tuin of Leusden Jazz.

Voor het bedrijfsleven in Leusden is een beperkt aantal VIP-pakketten te koop.