Hamershof buitenprogramma

(klik op het plaatje om te vergroten)

Winkelcentrum Hamershof biedt in samenwerking met Leusden Jazz op vrijdagavond en zaterdagmiddag een buitenprogramma aan voor het winkelend publiek. Daarbij zullen op vrijdag de Leusdense musici Clement Keyzer, Judith Nijland en Alexander Beets acte de presente geven. Op zaterdag speelt onder meer Gaby Kaihatu en het combo van Stormvogel. Andere acts zijn Lowland Jazzband, Later als je Big Band. Het winkelcentrum is beide dagen gratis toegankelijk voor het publiek.

VRIJDAG 6 SEPTEMBER
_________________________
• 17:00 – 20:30 uur LISIDUNA ALL STARS ft. Judith Nijland & Alexander Beets Net als vorig jaar stellen de Leusdense muzikanten Clement Keyzer (drums) en Alexander Beets (sax)  een combo samen, om op te treden tijdens Leusden jazz. Vocaliste Judith Nijland is een topzangeres uit Leusden, maar met internationale allure. Ze trad al op in Azië en de USA en ikomende maanden tourt zij in Japan en Australië. Het kwintet wordt vervolmaakt door de gerenommeerde bassist Marius Beets en talentvolle pianist Miguel Rodriguez.

ZATERDAG 7 SEPTEMBER
_________________________
• 12:00 – 13:45 uur LOWLAND JAZZBAND Van Ella Fitzgerald, Duke Ellington en Louis Armstong tot Amy Winehouse, alles passeert de revue bij deze band, waarbij het plezier voorop staat. De band, onder leiding van Co Rotgans (sax), speelt sinds 2019 met zangeres Corrie v/d Burgt.

• 14:15 – 16:00 uur GABY’S MOOD ft. Gaby Kaihatu & Stormvogel Quartet De oog- en oorzalvende vocaliste Gaby Kaihatu is een veelgevraagde zangeres in het Nederlandse theater-, jazz- en popcircuit. Met haar warme, zwoele stemgeluid is zij in de wieg gelegd voor bossa nova, maar ook met swing, jazz, pop en soul kan zij uit de voeten. Haar band bestaat uit ervaren topmusici die net als Gaby zelf uit de regio Eemland komen.  “Jazz aan de Amer” dus, met: Stormvogel (piano), Job Kaihatu (gitaar), Marco van Os (bas) en Arno van Nieuwenhuize (drums).

• 16:30 – 18:00 uur LATER ALS JE BIG BAND Dit gretige orkest speelt sfeervolle ballads, heerlijke soul, herkenbare pop en funk waar de vonken van afspatten. De band haalt alles uit de kast om de energie van het podium over te brengen op het publiek. Van massief energiek tot gevoelig, sprankelend en lyrisch. Onder leiding van Frans Mineur schitterde LajBB al tijdens evenementen als Goois Jazz Festival, Amersfoort Jazz en Leusden Jazz.

Vooraf, tussen en na afloop van de optredens wordt het winkelcentrum opgeluisterd door de spraakmakende dixieland-bands THUNDERING DIXIEHEARTSs en DIXIELAND CRACKERJACKS. Kinderen worden vermaakt door CLOWN RONNIE BALLONNIE die voor de deur van de Jumbo zijn strapatsen vertoont.
_________________________